Здраве и красота

Пролетен грим от Dolce&Gabbana (видео)

Лек и естествен грим за пролет-лято 2014

21.03.2014г. / 15 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пролетта настъпва с много свежи предложения не само в облеклото и аксесоарите, но и в тенденциите в грима. Типичните за сезона свежи и естествени цветове ще бъдат водещи при избора на сенки, червило, пудра и фон дьо тен. Споделяме видео, в което съветникът по грим Пат Макграт демонстрира какъв грим да изберете за пролетта.

Видеото разкрива и мейкъп тайни от модното шоу на Dolce&Gabbana при представянето на пролетно-лятната им колекция за 2014 година. Флорални мотиви, дантела и естествен грим напомнят за Сицилия.

Топли и златни проблясъци, различни нюанси на розовото, червено и оранжево пресъздадено в естествен, безупречен и сияен грим. Наблегнете на фон дьо тен с лека текстура. Прикрийте несъвършенствата с коректор.

Върху челото, носа и брадичката нанесете деликатна пудра, която да матира тези участъци. Комбинирайте няколко вида розово, които да поставите върху устните си. Нанесете руж, който комбинира прасковения и кайсиевия цвят. Не забравяйте за леката черна очна линия и спиралата върху миглите, на клепачите нанесете златни сенки. Вижте видеото.

Коментирай