Здраве и красота

Секси котешки грим

Само за няколко минути в леки пролетни цветове

30.03.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashionising.com

Снимка: fashionising.com

В актуалните тенденции в грима има акцент, който е класически. Той прави погледа секси, женствен и предизвикателен. Котешкият грим е един от най-предпочитаните сред дамите след гримът тип „пин ъп момиче“. Споделяме няколко лесни стъпки за това как да пресъздадете този грим върху лицето си без да се използват твърде тежки цветове.

Най-напред нанесете база за грим. След това в зависимост от типа кожа нанесете и подходящ фон дьо тен. Ако кожата ви не е мазна може да сложите такъв, който е с лек блясък.

Разпределете равномерно грима и ако е необходимо предварително нанесете коректор на местата, на които се налага. Нанесете полупрозрачна пудра на челото, брадичката и носа, за да предотвратите излишното лъщене на кожата.

Не пропускайте да добавите и руж, който да бъде в мек прасковен цвят.

Омекотете устните с хидратиращ балсам и след това нанесете меко розово червило или гланц в естествен розов цвят.

Най-важната част в котешкия грим са очите.

 

Свързани статии

Нанесете меки сенки, които да са комбинация между бледорозово и телесен цвят. За да създадете ефекта на котешкия поглед, използвайте черен молив за очи или гел очна линия.

Това ще ви помогне да направите гладки и безупречни линии. Начертайте две успоредни и плътни линии на клепача така, както е показано на снимката. Те трябва леко да се показват в страни на окото. Последна нанесете спиралата за грим.

Снимки: fashionising.com

Коментирай