Здраве и красота

Мадона лансира козметичната линия MDNA

За Мадона това не е първият проект, който не е свързан с музиката

27.03.2014г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тайната на красивата кожа на Мадона вече е разкрита! Мадона не спира да изненадва своите фенове. Само преди няколко седмици певицата даде старт на своя козметична линия за грижа на лицето. Предложенията към дамите включват маска за лице, подмладяващ крем и серум.

Певицата сподели, че за нея е много важно да има добра кожа. В грижата за красива и млада кожа Мадона има подкрепата на Мишел Пек, която повече от десет години я съветва как да се грижи за своята кожа.

Свързани статии

Мадона споделя, че серумът се основава върху уникална формула, маската е направена със специална глина от Montecatini Terme от Италия, а подмладяващата серия помага и да се отстранят замърсяванията по кожата.

Козметичната линия, носеща името MDNA на този етап стартира на японския пазар, тъй като е създадена в сътрудничество с известната компания за красота MTG. Споделяме и видео, в което може да видите рекламния клип на козметичната линия, а Мадона е както винаги секси и предизвикателна. Припомняме че за нея това не е първият проект, който не е свързан с музиката. Тя има свой парфюм, линия обувки и фитнес зали.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Звезда ( преди 10 години )
козметика, пластики, хранене, личен треньор, масажи и какво ли още не, за да изглежда така..евала! въпреки всичко това тя изглежда в пъти по-секси и добре от много момичета на 30!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Anapest ( преди 10 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Че Мадона не беше толкова свежа на 30, това всички над 40 го помним много ясно. Въпросът е защо е запазила к.р.енския стил в поведението си и след 50.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Това в клипа е Мадона, така, както изглежда, така ли? Ама, моля ви се, в тоя сайт не влизат само ***. Мадона и на 30 не изглеждаше толкова свежа. Защо ни заблуждавате?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар