Здраве и красота

Лунна диета – април 2014

Посрещнете свежи пролетта

31.03.2014г. / 17 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

С посрещането на април, а дни по-рано и на първа пролет, все повече започваме да обръщаме внимание на фигурата си. Лекото разтоварване след зимните месеци се препоръчва, когато искате да се отървете от излишните течности, токсините и когато искате да намалите пролетната умора.

Как да имате разтоварващи дни без да усещате тяхната тежест? Много хора предпочитат да следват всеки месец лунната диета, защото понасят по-леко разтоварващите дни. Ето защо отново споделяме с вас лунните фази за предстоящия месец.

Свързани статии

По време на фазите 24 часа не бива да се храните, а да консумирате много вода, билкови чайове и пресни плодови или зеленчукови сокове.

Лунни фази април 2014

07 април – 11:31:55 първа четвърт

15 април – 10:43:31 пълнолуние

22 април – 10:52:47 последна четвърт

29 април – 09:15:26 новолуние

Лунната диета често е наричана и „диетата на върколака“. Консумирането на повече течности по време на разтоварващите дни ще стимулира бъбречната дейност и ще позволи на тялото ви да загуби излишните течности. По този начин премахвате голяма част от натрупаните токсини, натрупани в организма от неправилното хранене, лошо храносмилане, стрес. Тази лунна детоксикация ще засили защитните сили на имунната система. Успех!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Пробвал съм диета на Дюкан и една бавновъглехидратна и двете работят но си трябва воля. Обаче така схема с фазите на луната не бях чувал...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар