Здраве и красота

Бионсе и Дженифър Лопес поддържат красотата си с диамантена козметика

Световният козметичен лидер Natura Bisse Barcelonа отпразнува своя рожден ден

26.04.2014г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На 23 април, в над 20 страни по света, бе отпразнуван Beauty Lovers Day – международен рожден ден на световния козметичен лидер Natura Bisse Barcelona, който от 2009 година е и на българския пазар. Днес марката може да бъде открита във всички луксозни спа дестинации.

С пищно парти и в невероятна атмосфера вечерта се превърна в празник на красотата, любовта и благотворителността.

Специален гост на събитието от Испания беше г-жа Катаржина Коза, регионален мениджър за Европа на испанската компания. Тя отбеляза постиженията на тази марка козметика през нейната 30 годишна история и успешното й налагане на българския пазар.

На изисканото събитие бе представена и автобиографичната книга „Щрихи на живота“ на Рикардо Фисас – създателят на тази уникална концепция за красота.

Историята на козметичната марка е тясно свързана с личната история на нейния създател. Тя е изградена с отговорност към красотата и грижата за кожата. Чрез своите постоянни иновации днес испанската марка е сред лидерите в световната козметика. Компанията има 150 продукта в своя каталог, нареждайки се сред най-известните марки в света.

Широката гама продукти на козметичния лидер е разделена на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Философията на NATURA BISSE Barcelona е моята кожа е моята тайна. До диамантената козметика са се докоснали дами със световна известност и красота като Бионсе, Дженифър Лопес, Кийра Найтли и много други.

Госпожа Грети Гарсия, която е официален представител на световния козметичен лидер за България, посрещна всеки свой гост с червена роза. Празникът на Beauty Lovers Day продължи традициите на благотворителност на Сдружение „Грети Гарсия“, чиято кауза е събиране на средства за закупуване на инсулинови помпи за диабетно болни деца.

Свързани статии

Организиран бе благотворителен търг, на който бяха изложени прекрасни творби – еднометрови яйца. Те са дело на носителката на множество награди и най-престижния моден приз в страната – „Златна игла“ за цялостен принос в областта на модата – Жана Жекова; София Борисова, която има две статуетки „Златна игла“; художникът и арт експериментатор Драган Милев – Дари; дизайнерката Росица Рангелова, както и нейните студенти по дизайн; тв водещата Ева Кикерезова; учениците от Професионална гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза“ и други.

На празника присъстваха почти всички създатели на тези произведения, а сред останалите повече от 100 гости бяха Лорд Евгени Минчев ъф Итън, Виктория Кесаровска, Славка Занева, Димитър Цонев, Мирела Ненчева, Весела Вацева и Радина Дякова, Радослава Минчева, други лица от бизнеса, както и основните партньори и приятели на козметичния бранд.

Снимки: Natura Bisse Barcelona

Коментирай