Здраве и красота

Първи зелен GoBio фестивал в София

Очакват ви много атракции, лекции, спорт, биобазар и още много изненади на 18-ти май в комплекс „Макси“

09.05.2014г. / 12 29ч.
Мария Дуковска
Първи зелен GoBio фестивал в София

За всички почитатели и последователи на здравословния и природосъобразен начин на живот предстои едно страхотно преживяване – първи GoBio фестивал.

Събитието ще се проведе на 18 май 2014 г. в комплекс „Макси“ на столичния бул. „Симеоновско шосе“ 110 от 9:00 до 18:00 часа.

Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

Публиката ще се запознае с най-различни теми: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова; Хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова; Пълноценното детско хранене – от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова; Основни етапи в биоземеделието – с д-р Светла Николова; Храните – полезни за едни, вредни за други според Аюрведа – с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога, пилатес, комбат екстрийм, денс екстрийм и зумба ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.

Инструктори ще бъдат Светла Иванова, Наташа Радуканова, Мартин Гаджев, Даво Гарсия, Стелиос Кон.

Разбира се, фестивалът ще включва и изложение със специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Специален акцент в зелената изложителска зона ще бъдат атрактивни демонстрации на здравословно приготвяне на различни видове храни и напитки, както и на козметични продукти. В тях ще се включат известни личности, които имат отношение към здравословния начин на живот. Входът за GoBio Фестивал е свободен.

Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg Очакват ви страхотни награди и изненади.

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio. Изданието вече спечели своето първо признание, като получи престижната награда за печатна медия на състоялите се за четвърти пореден път награди за най-добра марка – BestBrandAwards.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
supernova® ( преди 9 години )
Хубаво, само дето тия "work shop" както какво ще представляват? Доколкото ползвам английски се сещам че workshop=работилница(ателие), ама това дето е написано на плаката как да го разбирам? Например че някой ще work-ва, а друг ще shop-ва ли?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Супер, само дето е малко отдалечено от центъра
отговор Сигнализирай за неуместен коментар