Здраве и красота

Грим в слънчеви нюанси

Комбинирайте портокаловите нюанси с малко златен брокат

28.05.2014г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Оранжевите топли нюанси напомнят все повече за лятото. Това ни вдъхновява да поставим на клепачите си портокалови сенки. Цветът на портокала има много различни нюанси. Той се съчетава чудесно с корал, червено, зелено, синьо, жълто и други.

Споделяме една идея за това как да освежите погледа си и ако вече имате лек тен (от солариум например), да подчертаете приятния загар. Нанесете на цялото лице база за грим, включително и на клепачите.

Базата ще направи грима по-дълготраен. Затова не пропускайте да нанасяте всеки път база или коприна за грим и върху клепачите си. След като поставите фон дьо тена или пудрата в подходящ цвят, подчертайте извивките на скулите с руж в бадемови нюанси.

Свързани статии

На клепачите поставете от към вътрешния ъгъл сенки в жълто.

Към средата и външния ъгъл на клепача поставете оранжевите сенки. С подходяща четка размийте леко цветовете, за да се получи преливащ се ефект. Златото и брокатите също си подхождат с топлите нюанси. Поставете малко златен брокат върху жълтия цвят. Последна поставете очната линия и спирала за очи в черен цвят. Червилото трябва да бъде в меки и естествени цветове.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )