Здраве и красота

Avon отпразнува 15 години в България

07.06.2014г. / 10 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Avon

Снимка: Avon

Козметичният гигант Avon, който задоволява изискванията за красота на всички жени по света, отбеляза своето 15-годишно присъствие в България с ведро настроение и стилно „домашно“ парти. Като на истински рожден ден, екипът на Avon покани приятели, журналисти и партньори в новия си модерен офис.

Домакините на партито бяха Елизавета Коробченко, управляващ директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора, и Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър за регион Балкани. Настроението бе съвсем лежерно, весело и приятелско и за това допринесе и присъствието на специалните гости на събитието – част от известните личности, подкрепящи различни проекти на козметичната компания през годините – Теодора Духовникова, Деси Добрева, Ники Кънчев, Биляна Петринска, както разбира се и Орлин Павлов, дългогодишен посланик на кампанията „От любов към живота“ и лице на марката за 2014 г.

Почти няма жена в България, която да не е ползвала козметика на Avon откакто марката присъства на нашия пазар. През тези години тя се утвърди сред марките с водещи позиции и заема първо място по продажба на аромати и второ – на декоративна козметика. Голяма заслуга за успеха има и локализираното портфолио, продуктовите иновации и усърдната работа на всички, които са част от пазара на директните продажби.

„Като компания със стабилни резултати социалната отговорност е ключова за Avon. Гордеем се с признанието, което получаваме за приноса си за социалните каузи, които подкрепяме години наред“, сподели Елизавета Коробченко. От стартирането на благотворителните инициативи „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ и „Говори открито срещу домашното насилие“ до момента са дарени над 1 300 000 лв. С помощта на тези средства са осигурени близо 30 000 безплатни прегледа и специализирана апаратура за превенция и диагностика на рак на гърдата на онкологични заведения из цялата страна. През изминалата година с финансовото съдействие на Avon повече от 1000 жертви на домашно насилие са получили безплатна психологическа и юридическа помощ.

Коментирай