Здраве и красота

Диетата на Алиша Кийс

За изваяна секси фигура

12.06.2014г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Алиша Кийс. Снимка: reuters

Алиша Кийс. Снимка: reuters

Атрактивната и секси брюнетка Алиша Кийс, както всяка друга звезда, има свои хранителен план, който следва, за да поддържа стегнати и секси форми. Още от ранна детска възраст тя се храни със здравословни храни. В менюто й присъстват храни богати на фибри, протеини, здравословни мазнини и сложни въглехидрати.

Певицата е пробвала няколко хранителни режима, сред които е и диетата 5:2. Повече за нея може да прочетете тук. Споделяме едни от най-често спазваните хранителни режими на певицата. С него на тялото ви няма да липсват важни елементи и в същото време калориите, които се приемат са малко и лесни за изгаряне.

Закуска

Закуската на Алиша Кийс е разнообразна. В някои дни закусва с купичка овесени ядки с нискомаслено кисело мляко и ягоди. В други дни само с плодова салата или сварена киноа с кисело мляко и пресни плодове.

Закуската преди обяда включва напитка от алое вера, бадемово мляко, шепа сурови бадеми.

Обяд

Обядът й се състои предимно от зеленчукови салати и бистра зеленчукова супа, но понякога добавя и малко печено пилешко месо към салатата си.

Следобедна закуска

Включва пресни плодове, зеленчуково смути или малко ядки като бадеми или орехи.

Свързани статии

Вечеря

За вечеря консумира пилешко месо или риба с кафяв ориз и задушени зеленчуци.

Алиша си е забранила консумацията на храни като пица, бургери, паста от бяло или пълнозърнесто брашно, газирани и подсладени напитки.

Към хранителния режим тя спазва и спортен. Тъй като трупа повече излишни калории в областта на бедрата и ханша, тя всеки ден прави клекове и упражнения за крака и дупе. Предпочита спортните активности на открито като ходене, бягане, колоездене, пешеходен туризъм, гребане, плуване.

Алиша тренира пет пъти седмично като за всяка тренировка отделя поне по 25 минути. За да бъде тренировката й наистина приятна, тя винаги слуша любимата си музика.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Дани ( преди 9 години )
А каква гаранция, че наистина така се хранят тези звезди или просто ей така си измисляте колкото да напишете нещо?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
лазаня ( преди 9 години )
Това живот ли е..вода,трици и обелки!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )