Здраве и красота

Тренирайте с обръч за секси и стегнато тяло (видео)

Добър начин да влезете във форма за лятото

12.06.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Има много и разнообразни начини да изгорите излишните калории забавлявайки се. Въртенето на обръч е една от най-предпочитаните активности сред дамите в топлите месеци, тъй като позволява тренировките да се провеждат на открито, а освен това в рамките на 30 минути може да се разделите с малко повече от 200 калории.

Ако все още не сте си закупили обръч, споделяме няколко добри причини да го направите. Влезте във форма за лятото и бъдете секси.

Споделяме и кратко видео с няколко упражнения с обръч, които може да направите и част от вашите тренировки.

Намалява мазнините в областта на корема

Ако имате коремче и искате да се отървете от него, въртенето на обръч несъмнено е един от най-забавните начини да се справите с мастните натрупвания. Това, което се изисква от вас е всеки ден да въртите обръча в рамките на 30 минути.

Не забравяйте да дишате равномерно и да правите кратки паузи.

Намалявате обиколката на талията

Несъмнено след като губите излишни мазнини в областта на корема, ще загубите и няколко сантиметра от талията си. Нещо повече, въртейки редовно обръч ще може да изваете секси талия, за която много жени мечтаят.

Тонизира и стяга бедрата

Въртенето на обръч ще помогне да работите не само за стегнат корем и изваяна талия, но и за намаляване обиколката на бедрата. Тази физическа активност ще тонизира краката ви, ще помогне да свалите няколко излишни килограма и ще ги направи по-стегнати.

Докато въртите обръча около талията си постепенно го сваляйте към ханша, бедрата и прасците. Веднага ще усетите леко напрежение и стягащ ефект. За да имате стройни бедра, не забравяйте, че се изисква постоянство в тренировките.

Край на любовните дръжки

Любовните дръжки често се наблюдават и при дами, които поддържат нормално телесно тегло. Един от най-лесните начини да се разделите с тях за по-малко от месец е всекидневната забавна тренировка с обръч.

Стяга гърдите и намалява мастните натрупвания

Всички ние се различаваме по структура на тялото и начина, по който трупаме излишни килограми. Тези, които трупат равномерно или са с фигура тип „ябълка“, знаят, че излишните мазнини се разпределят и в областта на гърдите.

Свързани статии

С помощта на обръча вие не само ще се разделите с излишните килограми, но и ще стегнете гръдната обиколка.

Намалявате мастните натрупвания в областта на гърба

Лятото е сезон, в който ни се иска да носим потници, бюстиета, рокли с открит гръб. Ако имате излишни мастни натрупвания в областта на гърба, със сигурност ще се чувствате некомфортно, когато носите подобен модел дрехи.

Все още имате шанс да разкриете красотата на гърба си като започнете още от днес да тренирате с обръч.

Тренирате за ръце

С обръча може да тренирате цялото тяло, включително и ръцете. Тренировките за ръце почти не се усещат като физическо натоварване, а по-скоро като детска игра. Въпреки това, след няколко седмици усилени тренировки ще забележите положителния ефект на обръча.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
МИМИ ( преди 9 години )
Аз като не мога да влезна в обръча, само с ръце ако тренирам, дали ще има ли ефект !?!?!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време