Здраве и красота

Секси корем само за 10 минути на ден!

Три лесни упражнения за добри резултати

04.07.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Когато искате да свалите мастните натрупвания в областта на корема е необходимо не само да спазвате диетичен хранителен режим, но и всекидневно да се упражнявате. Диета с физическа активност постига много по-добри резултати, от колкото само приемането на по-малко калории.

Спортът не само подобрява вашия тонус, но и подобрява метаболитните процеси. Добре оформеното и секси коремче не е мит. И вие може да постигнете добри резултати, ако всеки ден отделяте по 10 минути за серия от упражнения.

За първото упражнение легнете на постелка за фитнес. Опънете краката, а ръцете поставете встрани. Започнете бавно и леко едновременно да повдигате торса и краката си. Отделете тялото на около 20 см от земята, а след това се върнете в изходно положение. Направете от това упражнение 2 серии по 10 повторения.

За второто упражнение ще ви е необходима мека фитнес топка. Легнете отново на постелката за фитнес. Поставете топката между глезените. След това бавно започнете да ги повдигате, като се стремете да не изпускате топката.

Свързани статии

С това упражнение работите не само за долната, но и за горната част на корема. Направете 2 серии по 10 повторения.

За третото упражнение легнете на фитнес топката. Поставете едната си ръка в страни от нея, а другата на тила. Започнете леко да се надигате напред. Повдигайки се нагоре извийте леко тялото встрани.

Направете за всяка страна по 10 повторения.

 

Снимки: thinkstock

Коментирай