Здраве и красота

Основни акценти в грима за есен-зима 2014-2015

Тази есен фокусът пада върху клепачите и устните

10.09.2014г. / 12 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само дни ни делят от настъпването на астрономическата есен. Време е да погледнем не само в гардероба, но и в палитрата от гримове. Както за пролетно-летните месеци, така и за есен-зима 2014-2015, има няколко основни акцента в нюансите на грима, които е добре да знае всяка дама.

Започваме с котешкия поглед. Той е секси, предизвикателен, може да бъде част от вашата дневна или вечерна визия и има много варианти по които може да го създадете върху клепачите. Тук може да видите някои от тях.

Тази есен може да експериментирате и черната линия да бъде заменена с драматично синьо, сребърно, златно или неонов цвят. Пресъздайте геометрични фигури върху клепачите, покажете дързост.

Контраст в погледа! Това е предложението на Versace Atelier за тази есен. Геометрична форма, плътно и невероятно металик синьо, в което прозират перлени частици. Останалата част от грима е в естествени нюанси.

Не забравяйте и за цветовете, които ще нанесете върху вашите секси устни. Предложението на Ralph & Russo е основен грим в нежни и естествени нюанси и повече наситеност и плътност в устните, където може да прозира разкошът на бронза, бордо или цвят на патладжан.

Дамите, които харесват опушените клепачи, тази есен нека добавят повече сребристо в сенките или златни отблясъци. Такова е предложението на Elie Saab.

Дълбок поглед, обем в очите, плътни, рошави и секси вежди и повече естествени нюанси в останалата част от грима.

Свързани статии

Като цяло, тази есен фокусът пада върху клепачите и устните, докато пудрата, фон дьо тенът и ружът са максимално леки като цветове.

Снимки: Reuters, Fashionising.com

Коментирай
Свободно време