Здраве и красота

Естествен обем от корените за по-малко от 10 минути

Нов революционен продукт при пресите за коса

26.09.2014г. / 15 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Rowenta

Снимка: Rowenta

На 25 септември, на бляскаво модно шоу бе представена първата по рода си преса за обем в България – Rowenta Volum’24.

Модели на стилното представяне бяха шест обикновени момичета, които бяха превърнати в истински модни кралици, демонстрирайки тенденциите в прическите от световните модни столици Ню Йорк, Амстердам, Милано, Москва, Лондон и Париж.

Модният специалист Жоро Петков показа на дамите как само с няколко движения на пресата и малко въображение всеки ден могат да бъдат с уникална и красива прическа с обем.

Новата иновативна преса за обем е създадена, за да помогне на дамите да решат проблема си с липсата на обем и да постигнат мигновен „уау“ ефект само с три лесни стъпки. В ефективността на уреда се убеди лично Алекс Раева, която бе водещ на събитието.

Под ръководството на Жоро Петков тя направи своите първи стъпки в коафьорството, споделяйки, че сега ще може сама да се справя с прическата си, докато пътува.

Според проучване, проведено в Европа, 46% от жените са с тънки коси и се оплакват от липса на обем. Иновативната преса за обем предлага и създава естествен обем от корените до върховете на косата, който издържа през целия ден.

Единствената по рода си, тя е създадена, за да улесни дамите в ежедневните грижи за добрия им външен вид – блестящият ефект може да бъде постигнат за по-малко от 10 минути.

Решение, което достойно може да измести четката и сешоара в ежедневието на дамите – „Тя е лесна и бърза за домашна употреба“, сподели Жоро Петков.

Освен това ежедневната употреба на уреда не е проблем, тъй като нагряването до 170 градуса щади косъма, а в допълнение йонният генератор придава блясък на косата.

Тайната на уреда се крие във въртящата се нагряваща ролка с Ultrashine Nano Ceramic покритие, която прави оформянето на обем по-лесно от детска игра и в уникалната й ергономична форма, която следва движението на ръката.

Свързани статии

Освен всичко друго можем да забравим за неволните изгаряния на скалпа – термо защитният корпус изолира топлината, в случай че задържим пресата повече от необходимите 3 секунди. Забравете за сплесканите коси, за пресите, които изгарят косъма и не постигат желания ефект.

Снимки: Rowenta

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Дд ( преди 9 години )
Поредната реклама. След няколко месеца използване на преса, косата ви ще заприлича на нищо. Моята коса е фина, обем си правя с бяла хума и лимонов сок. На мита и суха коса се мажа само в корените. Държи 4-5 дни без проблем.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар