Здраве и красота

Може да се постигнат естествени вълни в косите и вкъщи

За новия „интелигентен“ сешоар за коса Braun SensoDryer и серията за коса Braun Style & Go

14.10.2014г. / 10 01ч.
Аз жената
Снимка: Braun

Снимка: Braun

Промяната в прическата, големите и красиви естествени вълни са хитът на сезона. Смелите, въздействащи прически изглеждат страхотно на модните подиуми, но как да ги направим сами вкъщи и как да запазим неустоимия им вид и блясък през целия ден? Както е известно на всеки професионалист, всичко започва с правилния сешоар.

Ето защо представяме новия Braun SensoDryer, последното иновативно допълнение към най-добрата в света серия за стилизиращи продукти SensoCare. Интелигентната технология позволява да изсушите косата си в домашни условия така, както го правят професионалистите в салоните, съчетавайки иновативната технология със силно въздействащия професионален стайлинг.

Начинът, по който сушите косата си е важен, но също толкова важен е и правилният сешоар. Braun SensoDryer е интелигентен. Той използва вградения Thermo Sensor, който измерва температурата 600 пъти в минута, а сешоарът веднага я настройва на най-оптималното ниво. Професионалната АС система генерира мощна въздушна струя, която чрез супер-тънкия накрайник се трансформира за да можете да оформите прическата си прецизно.

„Жените искат да са уверени и да разполагат с всички стилизиращи продукти, с които да постигнат професионално направената коса в собствения си дом. Те искат коса, която изглежда здрава, жизнена и бляскава.“ – казва Джесика Алба, посланик на красотата на Braun.

Braun Style & Go е колекция от висококачествени стилизиращи продукти, които помагат да постигнете перфектен вид навсякъде и да го запазите свеж за цял ден.

Благодарение на йонна технология (Braun’s Style & Go Dryer HD 350) и керамични приставки (Mini Styler) за бързо и гладко изправяне на косата, както и на мулти-волтажът, който го прави безопасен навсякъде по света, можете да експериментирате със стила си без да правите компромис с резултатите или със здравето на косата ви.

Без значение дали стилът ви е драматичен и екстравагантен или класически, Braun Hair Care задоволява всяка ваша нужда, благодарение на своите две колекции. Резултатът ще е блестяща и здрава коса, която изглежда така, сякаш току-що сте излязла от фризьорския салон, където и да сте.

Коментирай