Здраве и красота

Какво издава за характера ви червилото, което носите

Всеки цвят има своето значение

22.10.2014г. / 08 20ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сравнението между разнообразието на цветовете и пъстротата на различните характери съвсем не е на случаен принцип.

Всеки един нюанс има своето тълкуване и изборът му често може да издаде дадени черти на човек – дали сте свободолюбиви или по-скоро домошари, дали сте страстни или романтични.

Ако искате да разберете какво говори вашият избор – изберете любимия си цвят червило и вижте какво означава той.

Червено

Ярките нюанси на изкусителния цвят автоматично привличат всички погледи към устните, очертавайки ви като смели и достатъчно уверени в себе си. Изборът на такъв цвят червило намеква, че определено целите вниманието да бъде концентрирано върху вас и го правите с доза сексапил и дори амбиция. Вие сте страстна натура, чувствена, енергична и уверена в своите качества. Един съвет от нас: не прекалявайте с количеството.

Розово

Този цвят е най-често асоцииран с кукленски визии и е символ на сладка женственост. Дамите, които носят такова червило излъчват доза невинност, изтънченост и толерантност. Съвет: Този цвят може да бъде носен специално за женска вечер с приятелки.

Телесни тонове

Предпочитанията за телесни и земни нюанси на червила са знак за реалистичност и изключително земен характер. Хората, които се спират на тази палитра са спокойни, уравновесени и никак не са претенциозни. Съвет: Поставянето на светло, телесно червило вдъхва увереност и кара мъжете да се чувстват по-комфортно. Универсалният нюанс не дава възможност да се сбърка с този избор.

Лилаво

На тези тонове се спират мистичните, силни и доминантни жени. Излъчва едновременно женственост, романтика, сила и самоувереност. По-светлите нюанси на лилаво говорят за изисканост и стил. Съвет: Имайте предвид, че този тип цветове не са подходящи за всеки ден. Внимателно подбирайте събитията, на които ги носите.

Оранжево

Топлината и чувствеността на хората, които носят червила с оранжев пигмент, определено са в повече! Изключително добри приятели, лоялни, искрени и всеотдайни, дамите, които избират червилата от тази цветова гама са истинско богатство. Съвет: Мъжете ще оценят смелостта, която имате, за да се спрете на този цвят. Внимавайте с точния избор на нюанс.

Коментирай