Здраве и красота

Лесни идеи за хелоуински маникюр

Не забравяйте и за красивия празничен маникюр

29.10.2014г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook So Nailicious

Снимка: facebook So Nailicious

Броени дни остават до най-призрачния празник – Хелоуин. Идеите за стайлинга търпят постоянни промени, но какъвто и образ да изберете, не забравяйте и за красивия празничен маникюр.

  Споделяме няколко идеи, които сами да пресъздадете върху ноктите си или да се оставите в ръцете на професионалист.

Хелоуин не може да мине без класическото черно и паяжините. Тази идея съчетава два от акцентите на празника. Нанесете два пъти от черния лак, който може да бъде и мат. Изчакайте да изсъхне добре и след това с помощта на щампи за маникюр направете тези фини и красиви паяжини.

Не забравяйте да добавите и малко блясък с брокатен лак или като залепите красиво камъче. За финал поставете топ лак.

Ако в костюма ви има повече мрежи или дантела, този маникюр е за вас. Изберете лак в цвят тъмна малина, бордо или страстно червено. Нанесете два пъти от него върху ноктите и изчакайте да изсъхне добре. След това отново с помощта на щампи за маникюр поставете мрежичките.

Накрая фиксирайте маникюра с плътна черна линия и топ лак.

Следващата идея никак няма да ви затрудни. Трябват ви два цвята лак – черно и оранжево и отново щампи за маникюр с паяжина.

Свързани статии

Дисковете с щампи за маникюр се предлагат в разнообразни варианти. Затова може да изберете и такива, в които има черепи, паячета, котенца и изобщо всичко, което изглежда хелоуинско. Забавлявайте се!

Снимки: Mynailgraffiti.blogspot, Pinterest, Facebook So Nailicious

Коментирай