Здраве и красота

Спри времето без скалпел

Подмладяване и отслабване по най-ефективната програма

24.10.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Ева Борисова и  Мирослава Кадурина

Ева Борисова и Мирослава Кадурина

На хоризонта изгря нова светска и бизнес двойка – звездата от сериала „7 часа разлика“ Ева Борисова и примата на естетичната дерматология Проф. д-р Мирослава Кадурина. Първият проект на двойката дами стана българската научна програма за дълга младост, свежест и здраве „Спри времето без скалпел“.

На специално звездно парти двете дами върнаха стрелките на часовника назад, за да покажат какво ще се случи с всеки клиент на новата им програма. Блестящият вид на Ирина Флорин, Георги Тошев и още куп родни звезди се дължи и на топ апаратурите на Евелина Борисова.

Да научат повече за уникалната програма дойдоха Диана Любенова, Мариана Векилска, гурото на политическия ПР Красен Кралев и още куп успешни дами от бизнес елита.

Двете авторки на вълшебната формула за дълга младост твърдят, че са се събрали „по любов“. Любовта към най-новите постижения на световната наука и технологиите, с които българинът да остане по-дълго млад, красив и здрав. „Ние с нищо не сме по-лоши от холивудските звезди“, похвали се Ева Борисова.

„Най-скъпите клиники в света работят със същата апаратура и методи, с които и ние, само че при нас цените са български“, твърди предприемчивата бизнес дама.

Тя от години е известна със страстта си към най-новите, най-ефективните и безопасни машини за подмладяване и отслабване без операции.

Свързани статии

Двете дами оприличиха своята програма на пъзел, който изобразява младо, свежо лице. „Всеки елемент от пъзела има своето логично място и своя принос за общата картинка“, каза Ева Борисова.

Мнозина признават проф. Кадурина за един от най-големите специалисти на естетичната дерматология у нас. „Сега се връщам от конгрес в чужбина и нося оттам „добрата новина“ – най-модерно е да изглеждаш млад и свеж, но по естествен път, без драстични намеси. Просто да продължаваш да приличаш на себе си, да можеш да се смееш, да говориш, а не от огледалото да те гледа чуждо лице“ – сподели Кадурина.

„Всъщност единствено при Ева са оригиналите на Термаж и Фраксел, които постигат точно този ефект“, сподели Професор Кадурина.

Коментирай
Свободно време