Здраве и красота

Какво трябва да има във вашата парти чантичка

Ментови листчета за освежаване на дъха

17.11.2014г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Малките чанти с дръжки или без, които наричаме клъч, са неизменна част от нашата вечерна визия (а нерядко и в дневната). Въпреки че са малки и компактни, те могат да съберат голям набор от предмети, от които се нуждае всяка дама. Ето кратък списък на това какво трябва да има във вашата парти чанта, когато отивате на парти.

Малка четка или гребен

Навсякъде може да откриете вашата малка и компактна четка, с която при нужда да освежите прическата си, когато сте на парти.

Безопасни игли

Тези малки метални допълнения към дамската ви чанта могат да ви спасят от множество модни бедствия, като загуба на копче или скъсан цип.

Матиращи листчета за лице

Те са спасение за по-мазните кожи. Дами, вече не се притеснявайте от излишното лъщене на кожата. Тези матиращи листчета се продават навсякъде, където може да си закупите гримове. Компактни са и лесни за употреба.

Мини парфюм

Абсолютно задължителен за всяка малка или голяма дамска чанта. Удобни, те са на ваше разположение през цялата вечер. Няма нищо по-хубаво от това да ухаете на приятен аромат, който да подчертава вашето излъчване и визия.

Мокри кърпички

Мокрите интимни кърпички никога не са излишни, особено ако ви предстои страстна нощ.

Таблетки за облекчаване на болката

Те също са необходимост, особено ако сте в месечен цикъл. Не позволявайте на болката да развали вашата вечер.

Червило или гланц

Изберете любимия си цвят за устни, който да е част от вечерния ви грим. Така ще изглеждате още по-впечатляващи под светлините на прожекторите.

Пудра

Компактната пудра с огледалце ще ви помогне да коригирате някакви несъвършенства, особено ако гримът ви бързо избледнява.

Дамски превръзки

Въпреки че си водите лично календарче, винаги е добре да сте подготвени, ако месечният ви цикъл подрани с няколко дни. Сложете в чантичката си една малка ежедневна превръзка или тампон.

Свързани статии

Ластик за коса

Също както с четка, е добре да разполагате с ластик, ако внезапно решите да смените прическата си и да си направите красив и небрежен кок.

И не на последно място, дъвки или ментови листчета за освежаване на дъха.

Снимка: Thinkstock

Коментирай