Здраве и красота

Д-р Кристиан Драпо – флагман* на стволовоклетъчното хранене

Канадският учен, неврофизиолог и главен изпълнителен директор „Научна дейност в „Стемтек Хелтсайънс“ е наричан „флагман“ заради изследователските му постижения и заради фамилното име Драпо, което на френски означава „флаг“

24.11.2014г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Д-р Кристиан Драпо – флагман* на стволовоклетъчното хранене

Новината, че организмът ни си има собствена обновителна система обиколи света, откакто в началото на 21-ви век проучванията на канадския изследовател Кристиан Драпо доказаха обновителната роля на стволовите клетки.

Като всяко гениално откритие и това на д-р Драпо е простичко. Собствените ни стволови клетки се отделят от костния ни мозък цял живот, мигрират в тъканите и обновяват организма ни. Драпо твърди и доказва, че посредством натурални добавки е възможно да се увеличи броят на циркулиращите стволови клетки в човешкия организъм.

Д-р Драпо и екипът му достигат до научен пробив – изолират уникални компоненти, които под формата на хранителна добавка позволяват лесна грижа в подкрепа на собствената ни обновителна система.

Следващото постижение на д-р Драпо е, че през 2005, притежавайки един уникален продукт, Кристиан намира бизнес-партньор, който да споделя страстта му към стволовоклетъчното хранене и заедно с Рей Картър – опитен предприемач, те създават „Стемтек“ – първата и до ден днешен единствена фирма за стволовоклетъчно хранене.

Това е началото. Новият век ни поднесе нова концепция за оптимално здраве: не просто „липса на болест“, а стремеж да сме по-жизнени по естествен път, като подобряваме качеството на живота си. Новото разбиране за здравето върви ръка за ръка с новото поколение грижи за нас самите. Откритието на Кристиан Драпо, че можем да подпомагаме обновителната си система от стволови клетки, е безценно знание и оръжие.

Продуктите на „Стемтек“ са се доказали в повече от 30 страни по света, прекосявайки отдавна океана, за да се настанят на стария континент. Хранителните им добавки са изцяло натурални. SE2® е първата в света, доказано подпомагаща освобождаването на зрели стволови клетки от костния мозък с дълготраен ефект. Продуктът, който допълва и подпомага стволовоклетъчното хранене е StemFlo – спомага за намаляването на оксидативния стрес, който съвременната наука доказа, че е в основата на дегенеративните заболявания. И още – ST-5 with MigraStem осигурява балансираното хранене, за да оптимизирате използването на стволовите си клетки и да добиете усещане за жизненост и сила.

Благодарение на откритието на д-р Кристиан Драпо можем да си създадем един нов модел на здраве и профилактика, чрез грижа за собствените ни стволови клетки. Продуктите на „Стемтек“ са всичко това.

През 2012-та година изследователите на стволови клетки Джон Гърдън и Шиния Яманака получиха Нобелова награда за физиология и медицина. Техните експерименти, продължили повече от 50 години, „направиха революция“ в разбирането ни за стволовите клетки. От 2013-та „Стемтек“ води мащабна образователна инициатива „Стволови клетки за всички“, за да подкрепи нарастващата осъзнатост по темата.

В очакване на нови открития, през 2015-та година „Стемтек“ ще чества своята 10-та годишнина. Може би е на път още един Нобелов лауреат, заради философията, която изповядва „Стемтек“ – естествена грижа, според природните закони.

Коментирай