Здраве и красота

Блясък и коледно настроение при маникюра

Добавете повече цветни брокати и злато

02.12.2014г. / 11 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Декември действа вдъхновяващо във всяка посока и особено на дамите, когато става въпрос за тяхната красота. Маникюрът е важна част от добрия външен вид, затова споделяме няколко идеи с много блясък, които ще направят ноктите ви още по-красиви.

Зима е, Коледа наближава и някак типично зимните мотиви като тези, ни карат да се усещаме още по-празнично и необикновено. Как да постигнете тези форми?

Купете си стикери за декорация на нокти, шаблони за щампи за нокти или ако рисуването ви се отдава, опитайте по този начин.

Нека има повече контраст в маникюра, затова изберете лакове в черно, червено, златно и разбира се добавете блясък, нанасяйки брокатен лак.

Ако не разполагате с много време, което да отделите за маникюр или искате още повече блясък, нанесете основен цвят лак, а след като изсъхне добре завършете с лак с брокати, които да бъдат в разнообразни и ярки цветове за още повече разкош.

Освен брокати, не забравяйте да добавите и повече злато и сребро в декорацията на маникюра. Тези елементи ще са водещи в облеклото, грима, както и при избора на лак за сезона.

Свързани статии

Това стилно предложение ви показва как да включите в маникюра и геометричните фигури.

Ефект с пресичащи се линии отново може да постигнете използвайки щампи, стикери за нокти или да се доверите на професионализма на вашата маникюристка.

Снимки: Thenailasaurus

Коментирай