Здраве и красота

Блясък и кристали в празничния грим

Как да гримирате очите си за парти

24.12.2014г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashionising.com

Снимка: fashionising.com

Празниците наближават, а с тях и подготовката за вашата блестяща визия. Коледните и новогодишните партита са онзи момент в годината, в който можем да си позволим малко повече блясък и пищност в грима, защото са задължителни.

Днес обръщаме внимание на това какъв грим на очите ще бъде актуален за този сезон и защо трябва да го направите част от вашия имидж. Забравете за класическите цветове, които нанасяте на клепачите в дневния грим и открийте блясъка.

Задължителни за този сезон са сребърните, златни и бронзови сенки, както металик оттенъците. Имат ли място брокатите в комбинация с тях? Разбира се! Независимо дали ще използвате крем сенки или сухи, имате пълната свобода да им добавите повече блясък с брокат, брокатена очна линия.

Черната плътна очна линия в разнообразни варианти контрастира невероятно на златни сенки. С опушени клепачи в бронз и патладжан омагьосайте всички в празничната нощ.

За този сезон ще бъдат актуални ярките и топли цветове в комбинация, които отново ще имат блестяща нотка. Създавайте истинско произведение на изкуството, експлозия от цветове за празничната вечер.

Не забравяйте и за изкуствените мигли. Създадени през далечната 1960 година, те са добър приятел на женската красота. Те издължават формата на окото, отварят го, правят го по-голямо.

Свързани статии

Допълнителните дължина и обем, които създават, ще направят погледа ви още по-драматичен и пленяващ. Съветваме ви специално за празничната вечер да се доверите на специалист, който да постави изкуствените мигли.

Добавете още повече разкош с няколко кристалчета в подходящ цвят върху сенките.

Снимки: Fashionising.com, Thinkstockphotos

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Tom ( преди 9 години )
Какво е това грозно същество на първата снимка?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар