Здраве и красота

Красота с козметика

Малките трикове за голям успех

09.12.2014г. / 10 30ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Красотата определено е сред първите цели на жените. Ако не друго, то със сигурност обичаме да научаваме малки трикове и съвети, с които да спестяваме едновременно време, усилия и средства.

Тъй като всеки сам за себе си прави своята селекция от козметични продукти и знае кое най-добре би подействало на този тип кожа, ще се спрем на правилното им използване за максимален ефект.

Подбрахме за вас малките трикове с продуктите, които със сигурност ще направят буквално красивата ни рутина по-лесна.

Спиралата за мигли

За да има по-добър ефект върху вашите мигли, нагрейте предварително четчицата, с която нанасяте продукта. Това може бързо да постигнете със сешоар, като задължително го настройте на най-ниската възможна степен. Все пак, бихте искали да остане нещо от четката, с което да нанесете спиралата върху миглите, нали?

Ако спиралата ви е твърде суха, но вие знаете, че все пак има още живот в нея, капнете една до две капки вода. По този начин ще разтворите продукта и ще улесните неговото нанасяне.

Свързани статии

Сенки

За да подчертаете вашите сенки за очи и да накарате цветовете да изпъкнат още повече, подгответе предварително подходяща основа. Това може да постигнете лесно с нанасянето на бели сенки за очи, преди да поставите избрания от вас цвят.

Молив за очи

Ако любимият ви молив е станал твърде светъл като цвят, но това не ви е достатъчно, можете да го подсилите много лесно. Използвайте запалка, с която от разстояние да нагреете писеца. Много внимавайте с доближаването, тъй като моливът може да пламне. Задължително проверете колко е топъл, преди да нанесете и имайте предвид, че линията може да се получи една идея по-плътна от обикновено.

Мигли

За по-плътни мигли, опитайте следния трик: поставете малко количество пудра върху косъмчетата и между всеки един от слоевете спирала. Пудрата ще спомогне за обема на миглите, а спиралата ще ги задържи така.

Лак за нокти

Ако се сблъсквате за пореден път с изключително красивите, но и трудни за махане брокатени частици, напоете чист памучен тампон с лакочистител и поставете върху ноктите. Увийте внимателно във фолио, което да задържи памучето и оставете да действа между 3 и 5 минути. По този начин бързо и лесно ще почистите и най-упоритите остатъци от лак по ноктите.

Коментирай