Здраве и красота

Празничен маникюр според зодията (галерия)

За вашата празнична визия

26.12.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Дами, избрахте ли вече тоалет за вашата празнична визия? Не забравяйте и за красивия маникюр, който трябва да бъде завършек на вашия приказен имидж.

Споделяме няколко идеи за това как да декорирате ноктите си според зодиакалния знак. В галерията ни със снимки може да видите всяко едно от изброените предложения.

Зодия Овен

За темпераментните дами, представителки на тази зодия, е огненочервеното с нежни тематични декорации.

Зодия Телец

Много блясък на злато ще има в празничния маникюр за вас. Изберете френски, но в по-нестандартна линия, в който да има контраст между златните и малинови нюанси.

Зодия Близнаци

Магнетичен и необикновен ще бъде маникюрът за дамите представителки на зодията Близнаци. Тъй като те харесват изисканият блясък, бихме им предложили да добавят кристали като декорация върху ноктите си.

Зодия Рак

Сребърна магия, напомняща за мразовитата зима и лъчът на празничната луна. Изберете маникюр, който да бъде издържан предимно в сребърните нюанси.

Зодия Лъв

Нашето предложение за вас, дами, е маникюр в злато с красиви декорации от фини перли и кристалчета. Разбира се всеки друг малък акцент допълващ маникюра ще ви направи още по-забележителни.

Зодия Дева

За празничния маникюр на Девите характерно ще бъде съчетаването на няколко тематични акцента при декорирането на ноктите. Кристалчета в разнообразни цветове и звездички контрастиращи върху син лак с металик оттенък.

Зодия Везни

Бяло-черна магия ще обгърне красотата на прецизно подредените кристали върху ноктите, които по необикновен начин ще допълнят пищността на бижутата ви.

Зодия Скорпион

Дами, изберете френския маникюр покрит с червен и златен блясък и нежни снежинки.

Зодия Стрелец

Завършете вашата неповторима празнична визия в лилавите нюанси. Едно напомняне за цвят на орхидея, обгърнато от красиви и блестящи брокати, напомнящи за скреж.

Свързани статии

Зодия Козирог

Три основни цвята ще бъдат част от вашия празничен маникюр – злато, лилаво и бордо.

Зодия Водолей

Много блясък и празнично настроение ще има и в маникюра при дамите от зодия Водолей. За тях подходящи ще са сините металик нюанси в съчетание с тематични звездички и златен акцент.

Зодия Риби

За вас, дами, представителки на тази зодия, е маникюрът с брокати, злато и червено. Не пропускайте да декорирате ноктите си с подходящ зимен мотив като звездички, еленчета, снежинки и други.

Коментирай