Здраве и красота

Тайните на бързата прическа

Лесни трикове за малко време

20.01.2015г. / 14 09ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Недостигът на време е един от най-честите проблеми на съвременната жена. Никак не е лесно да успеем да свършим всички задачи за деня и да изглеждаме зашеметяващо през цялото време.

Именно затова старателно събрахме на едно място най-добрите съвети за красива прическа, които не само, че ще ви накарат да изглеждате добре, но и ще ви спестят доста време.

Независимо дали не ви остава време или просто приоритетите ви са в друг ред, изпробвайте някои от тези трикове – със сигурност няма да се разочаровате.

Свързани статии

Мокра коса

Най-големият проблем с къпането е времето, което ни отнема да оправим косата. В заетите дни често се случва да се радваме искрено на ластика за коса и различните видове шноли.

За да не губите повече време и да нямате проблем с миенето на косата, използвайте задължително кърпа, която да попие по-голямата част от влагата. Това значително ще намали времето, което ви отнема стилизирането и оформянето на прическа.

Продукт

Козметичната индустрия старателно се грижи точно за тези момичета и дами, които винаги бързат. Съществуват множество видове продукти, които са с универсален характер – не просто, че намаляват времето, необходимо за сушене, но подхранват косата и помагат за нейното по-лесно и бързо стилизиране.

За целта се сдобийте с продукт от този тип, като задължително го съобразите с типа коса, който имате.

Сешоар

Добре е да се сдобиете със сешоар, който притежава йонна структура. Тя значително намалява температурата, с която се сушите, без да вреди по никакъв начин на косата. Това на практика неутрализира най-големия враг на косъма – горещината и изсушаването.

Обем

За да се подсигурите, че ще изглеждате добре през целия ден, пробвайте с използването на продукти за обем. Този тип козметика ще ви позволи успешно да запазите формата на прическата, независимо от атмосферните условия и трудности, на които я подлагате.

Сух шампоан

Най-добрият приятел на работещата жена определено е сухият шампоан. Точно този продукт ще ви помогне да „спасите“ прическата си за още един ден, да внесете малко обем и да освежите бързо и без кой знае колко усилия цялостната си визия.

Коментирай
Здраве и красота