Здраве и красота

Хармония в красотата

С революционната система Eximia се слабее за дни

21.01.2015г. / 16 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Magic Line

Снимка: Magic Line

Българите, които се интересуват от здравословен начин на живот и се стремят към красотата без хирургична намеса, вече имат идеалната възможност да постигнат съвършенството бързо, достъпно и безболезнено.

Първият дерматологичен център в България, който предлага нова революционна система за здраве и красота за мъже и жени – Magic Line, представи единствения в страната уред EXIMIA HR77.

Уникалната, мултифункционална система е създадена от лекари за лекари и позволява прецизно скулптиране на тялото без травмиращи и болезнени процедури по предварително зададен 3D модел на пациента.

EXIMIA HR77 бе представена в България на бутикова демонстрация лично от нейния създател и основател на Eximia Concept – италианският специалист Лучано Солдано, д-р Наталия Ланс, дерматолог и козметолог от Естония, автор на методи с персонализиран подход при ремоделиране на лице и д-р Мадлен Кокева, водещ български дерматолог и специалист по естетична медицина.

Сред първите българи, станали част от демонстрацията на уникалния уред, бе и певицата Нели Рангелова, която винаги се е интересувала от новостите в козметиката и грижа за здравето. Сред най-големите плюсове на уреда е бързото постигане на резултат – съгласуван изцяло с предпочитанията на пациента, каза Лучано Солдано – създател на иновативната система.

„Бъдещето категорично не е хирургическо, а красотата все повече се търси в индивидуалната хармония“, допълни той.

Най-новото попълнение в семейството EXIMIA, световен лидер в иновативната медицинска апаратура, EXIMIA HR77 е мултифункционален, неинвазивен инструмент, който дава резултати само след седмица.

EXIMIA HR77 предлага цялостна терапия за тяло и лице. Проектиран е да изпълнява различни персонализирани програми с цел максимално ефективни процедури според проблема и нуждите на всеки отделен пациент. Системата е подходяща и работи еднакво добре и при жени, и при мъже.

Гарантирано се намаляват мазнините в засегнатите области, подобрява се кислородната наситеност, отстраняват се излишните сантиметри, тялото се моделира и стяга, премахва се целулитът, а кожата и тъканите се подмладяват и тонизират. HR77 е разработен, за да отговори на нуждите и на кожата на лицето с гарантирано продължителен ефект дори и след кратка процедура.

Коментирай
Свободно време