Здраве и красота

Как да премахнете „любовните дръжки“?

Тлъстините около кръста и в средната част на гърба са изключително упорити, а са и грозна гледка

08.02.2015г. / 17 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Тлъстините на кръста, така наречените „любовни дръжки“, са изключително непоносими! Те на всичкото отгоре най-трудно се премахват. За съжаление, просто с диета магията няма да стане. Трябва да последвате няколко малки, но умни съвета, с които да премахнете досадните „паласки“.

Увеличете кардиото

Ако досега не сте тренирали абсолютно нищо, трябва да знаете, че кардиото е важно за изгарянето на гръбните мазнини. Ако пък сте любител на кардиото, но не виждате ефект от него – засилете интензитета на тренировката си.

Според проучванията, 60-минутни кардио сесии 5 пъти в седмицата действат безотказно срещу тлъстините по кръста и гърба, които са едни от най-трудните за премахване.

Съсредоточете се върху тонизирането

Добавете движения, които извайват гърба, раменете, косите коремни мускули, например йога позите. Те правят чудеса! Отделяйте 5 минути за изпълнение на различни видове разтягане за тези групи мускули преди всяка тренировка и ще балансирате гърба си. Това ще повлияе грозните „паласки“.

Практикувайте йога

Споменахме колко полезна е йогата за извайване на гърба. Ако се запалите по йога практиките, постарайте се да отделяте достатъчно време и за тях. Редувайте йогата с кардиото и ще постигнете възможно най-добрите ефекти.

Освен това, йогата е полезна и за сърцето.

Свързани статии

Хранете се по-умно

Избирайте здравословни храни, гответе с чисти продукти и под чисти имаме предвид такива, които не са обременени с изкуствени съставки. Наблегнете на протеините, полезните мазнини и сложните въглехидрати.

Подберете точните за вас дрехи

Дори да не успеете да се отървете докрай от излишните мазнини в областта на кръста и гърба, не се отчайвайте! Винаги трябва да сте наясно какви дрехи точно ще пасват на фигурата ви, за да изглеждате максимално добре.

Не допускайте да се появявате в обществото с прекалено прилепнали дрехи, особено в тази област, защото така ще насочите погледите точно към мястото, което се опитвате да скриете.

Подходящите дрехи ще ви помогнат да се чувствате по-малко притеснени в кожата си, а и ще повдигнат самочувствието ви.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
? ( преди 9 години )
Защо тогава ги наричат ,,любовни,,?:) Защото възбуждат мъжете.:) Освен това дамата на снимката изглежда много добре, според мен. Красива талия и нежна плът.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар