Здраве и красота

Фин блясък и кадифени цветове в грима за Свети Валентин

Как да направите визията още по-романтична

11.02.2015г. / 14 44ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn.com

Снимки: keikolynn.com

Рози, фин блясък и кадифени цветове. Такъв ще бъде празничният грим за Деня на влюбените. Той не само ще подчертае нашите красиви черти, но ще разкрие женствената ни страна и ще добави много романтика на визията ни.

Следващото предложение ще ви покаже как в няколко лесни стъпки да постигнете зашеметяващ ефект в празничния грим. След като сте нанесли базата за грим и фон дьо тена, започнете с нанасянето на цветовете върху клепачите.

1. За да бъдат трайни сенките ви, не забравяйте да нанесете база за грим и върху клепачите. След това с четка с меки косъмчета поставете върху клепача бледи, бледорозови сенки, които могат да имат и ситен блясък.

2. Вторият цвят сенки, които трябва да нанесете са цвят капучино.

3. С по-тънка четка за поставяне на сенки нанесете третия основен цвят, който трябва да е патладжан или тъмен люляк, а в краен случай графит. Третият цвят трябва съвсем леко да застъпи втория.

4. За да се получи опушен поглед, трябва да свържете всички цветове заедно. Красивият преливащ ефект се постига с мека четка.

5. Долният клепач подчертайте с молив за очи в цвят патладжан или графит, който може да бъде с лек блясък.

6. След това на горния клепач нанесете тънка очна линия в черно.

7. След като изсъхне добре черния контур нанесете очна линия с блясък в цвят пепел от рози.

Червилото нека бъде в пастелен цвят или само блясък, а върху скулите трябва да има едва забележим руж в цвят на роза или праскова.

Не забравяйте да добавите и цветя в косите, които да направят визията ви романтична. Подобни ленти и диадеми може да откриете в почти всеки магазин за аксесоари.

Снимки: keikolynn.com

Свързани статии
Коментирай