Здраве и красота

Лунна диета за март 2015

Бъдете здрави и енергични

03.03.2015г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

С настъпването на новия месец отново обръщаме внимание на фазите на Луната и дните, в които можем да пречистим организма от токсините и излишните течности.

Този диетичен план се състои в 24-часово гладуване, като се приемат само пресни плодови и зеленчукови сокове, вода и чай. Първите 24 часа на фазата на луната са решаващи за очистването на токсините.

Ако този режим ви е труден за спазване, може да добавите пресен плод, свежа салата или бистър зеленчуков бульон, без да овкусявате със сол, захар и други подправки. Лунната диета е един добър вариант да правите кратко прочистване на организма 4 пъти месечно.

Свързани статии

Някои избират да следват 24-часов режим, а други 72-часов. Важно е след приключване на съответната лунна фаза да обърнете внимание на менюто си, ако искате да запазите постигнатите резултати.

Елиминирате не само голяма част от излишните течности и токсини, но може да загубите и телесни мазнини. В резултат, ще се чувствате много по-енергични и красиви. Запишете си фазите на луната за месец март 2015.

5 март – пълнолуние – 20:05 ч.

13 март – последна четвърт – 19:47 ч.

20 март – новолуние – 11:36 ч.

27 март – първа четвърт – 09:42 ч.

Коментирай