Здраве и красота

3 идеи за маникюр с щампи

За повече магия в маникюра

12.03.2015г. / 09 43ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thenailasaurus.com

Снимки: thenailasaurus.com

През следващите сезони едни от най-актуалните цветове при лаковете ще бъдат сините, розовите и лилавите нюанси.

В преливащи варианти, в комбинация с други цветове и блясъци, те ще добавят повече свежест и магия в маникюра. Днес споделяме три идеи за ефектен маникюр с щампи, които може да направите сами у дома.

За първата идея ще са ви необходими база за лак, два основни цвята лак в морско синьозелени цветове и разбира се топ лак.

След като сте нанесли базата и два слоя от единия цвят лак, изчакайте да изсъхне много добре. След това с втория цвят направете щампи по ваш избор и декорирайте ноктите. Завършете маникюра с топ лак.

Втората идея напомня много за предстоящото лято. За нея ще са ви необходими яркорозов лак, златен лак и няколко акцента, с които да декорирате ноктите си.

След като сте поставили щампите върху ноктите, изчакайте няколко минути, за да изсъхнат. Нанесете топ лака и преди да е изсъхнал поставете малките акценти, които сте избрали за декорация.

Свързани статии

Следващата идея разкрива истинска магия от флорални мотиви, блясък и ярки цветове. На няколко нокътя нанесете лилав лак, а на останалите синьолилави нюанси с фини брокати.

След като изсъхнат добре поставете и флоралните щампи в бяло, за да може да се получи този красив контраст с лилавите багри. Завършете маникюра с топ лак.

Снимки: thenailasaurus.com

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати