Здраве и красота

Лесна сватбена прическа с плитки

За повече романтично излъчване

16.03.2015г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимки: inspiredbythis

Снимки: inspiredbythis

Наскоро екипът ни успя да се срещне и да интервюира един от топкоафьорите на Седмицата на модата в Милано – Лоренцо Беларди (интервюто може да прочетете тук). Той бе така любезен да сподели за някои от водещите тенденции при прическите.

Не е изненадващо, че плитките ще бъдат отново на мода, за да провокират женственото и романтично излъчване. Споделяме една красива прическа с плитки, която не изисква особени усилия да се направи.

Тя е подходяща за всеки повод, а защо да не бъде и вашата булчинска прическа. Разрешете косата добре и ако е необходимо нанесете по дължината й съвсем малко количество матираща вакса. Оформете път, който може да е по средата или на една страна.

Започнете да оформяте плитки, които да започват от предната част на главата. Плитките не бива да са прекалено стегнати по скалпа. След това фиксирайте всяка една с малки ластичета.

Свързани статии

Кръстосайте ги така, както е показано на снимката, подвийте краищата им с помощта на фиби или фуркети и ги фиксирайте към останалата коса. За повече разкош завършете прическата с красива фиба или декорация с флорални мотиви.

Снимки: inspiredbythis

Коментирай