Здраве и красота

Основни трикове за мигновена красота

Кои са те?

31.03.2015г. / 16 22ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

На всички ни се е случвало да се събудим сутрин и да не се чувстваме особено красиви.

Точно в този момент се оказва, че нямаме желание да поставим перфектната очна линия, нито ни се занимава с прецизно нанасяне на молив за устни.

Оказва се обаче, че има много лесни начини, с които да подчертаем естествената си красота и без да залагаме на ярки цветове, да акцентираме върху натуралния си вид.

Представяме основните трикове, с които мигновено да върнете както самочувствието, така и красотата си в лошите дни.

Свързани статии

1. Вечерна подготовка

Нищо не подсигурява красивите сутрини така, както положената вечерна грижа. Не пропускайте да почистите лицето с нежен продукт и след това задължително нанесете хидратиращ крем.

По този начин всяка сутрин ще виждате едно ново и свежо лице в огледалото. Едно от големите предимства на грижата за кожата преди лягане е създаването на добра основа за грим – фон дьо тен-ът и коректорът ще бъдат много по-дълготрайни върху вашето лице.

2. Вежди

Едни красиви вежди могат да направят чудеса. Изпитаният метод на правилно попълване отнема едва няколко минути, но мигновено фокусира вниманието на околните върху погледа.

За целта, оформете добре веждите, като използвате или молив, или сенки в зависимост от личните ви предпочитания. За да завършите визията, заложете на гел, който да фиксира зададената от вас форма за през целия ден.

3. Меки устни

Плътните и сочни устни са едно от нещата, които винаги правят впечатление на мъжете. Възползвайте се от широката гама балсами, които козметичната индустрия се е постарала да направи достъпни и разнообразете с плодов вкус или леко цветен пигмент.

Коментирай