Здраве и красота

С красива прическа само за 5 минути

С която да впечатлите

25.03.2015г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: beauty-proceduri.ru

Снимки: beauty-proceduri.ru

В забързаните сутрини често не разполагаме с достатъчно време, в което да оформим косата си в красива прическа. Идеите, които споделяме ще ви отнемат не повече от пет минути, за да си направите оригинална прическа, с която да впечатлите.

Меки вълни в косите и леко напомняне на пинъп момичетата. Разрешете добре косата и оформете пътя й по средата или на една страна.

С помощта на преса или маша за коса оформете няколко меки вълни. След това, помагайки си с тънко гребенче, усучете единият кичур, който минава покрай лицето ви и го фиксирайте с фиба. За да фиксирате прическата, напръскайте малко лак за коса.

Следващата прическа е подходяща за онези коси, които се омазняват по-бързо или просто не сте имали време да измиете косата си. Оформете косата в конска опашка високо на тила.

Разделете опашката на две части, усучете всяка една, а след това ги преплетете. Фиксирайте с ластик, отново усучете и поставете няколко фиби или фуркети.

Свързани статии

Плитките във всичките им разновидности ще бъдат водещ акцент в прическите за следващите сезони.

За да си направите тази романтична прическа, оформете две тънки плитчици от всяка страна. Добавете малко обем, топирайки леко косата си и съберете плитките, фиксирайки ги с фиби.

Снимки: beauty-proceduri.ru

Коментирай