Здраве и красота

Задава се SNB цветна гравитационна вълна

12 нови цвята лак за нокти SNB

27.03.2015г. / 17 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: SNB

Снимка: SNB

На прага на пролетта всяка от нас изпитва силно желание да смени сивотата на зимата с пъстри, свежи и неустоими цветове. Дами, това вече не е просто вашата мечта, а напълно постижима реалност с новата колекция лак за нокти на SNB „Гравитация“.

„Променяйте цвета на маникюра си всеки път, когато ви се прииска да се заредите с позитивна енергия или да си създадете пролетно настроение“ – съветват професионалистите от „Стар Нейлз – България“.

И не забравяйте, че сега имате поне 12 цветни причини да се усмихнете! Колекция „Гравитация“ на SNB очарова с богатата си палитра – от тъмночервено с перлени отблясъци, през жизнерадостно зелено, електриково розово-червено, небесносиньо, светлолилаво в нюанс пепел от рози, светлобежово, светлорозово с пъпешов нюанс, млечно светлорозово до лилаво и розово-лилаво с перлени частици.

Колекцията привлича вниманието с богатите, нежни, но и интензивни общо 12 цвята, сред които един лак за френски и два закачливи ефекта, които преобразяват всеки маникюр.

Можете да ги използвате самостоятелно или да ги нанесете върху друг цвят лак като закачлив акцент.

Колекция „Гравитация“ на SNB е вдъхновена от ритъма на живот и динамиката на пролетта, от спорта, от пулсиращата тръпка и порива за бягство от ежедневието.

Тя събира в едно експлозията на цветовете през лятото и притегателната сила, с която те привличат погледа.

Новите цветове SNB лак за нокти, по традиция, носят български имена и провокират въображението със своята индивидуалност. Всеки лак от колекция „Гравитация“ можете да откриете тук.

Коментирай