Здраве и красота

Грижа за семейството и приказни моменти с новата лимитирана серия на NIVEA Crème

Марка №1 в грижата за кожата обяви, че ще дари по 30 стотинки на SOS Детски селища България с всяка покупка на продукт от лимитираната серия

19.05.2015г. / 13 11ч.
Аз жената
Грижа за семейството и приказни моменти с новата лимитирана серия на NIVEA Crème

В продължение на своята отдаденост и последователност в грижата за семейството, днес NIVEA Crème осигури на своите потребители възможността да допринесат за дейността на SOS Детски селища България.

Марка №1 в грижата за кожата обяви, че ще дари по 30 стотинки на SOS Детски селища България с всяка покупка на продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“, за да подпомогне дейността на организацията, която през 2015 г. отбелязва 25 години от учредяването си с интегрирана кампания под надслов „Кажи ДА на щастливото детство“.

Рафи също подкрепи инициативата, като прочете пред събралите се деца една от вълнуващите приказки на NIVEA.

През тази година NIVEA Crème отново ще изненада своите потребители с лимитирана серия с четири приказни героя – момченце, малката му сестричка, зайче и фея. До познатия крем в любимата синя кутийка през следващите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Приключението на Тео сред възглавническата планина“, „Мая и загубената вълшебна пръчица“, „Тео прави голям скок“ и „Мая и феята отиват на пътешествие“.

Приказките са създадени от илюстраторката Жуел Турлюне и писателя Удо Вайгелт и са посветени на нуждата от грижа, сигурност и семейство. Приказните герои получават нужната подкрепа от своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж, за да преодолеят всяко едно препятствие.

Всеки герой в историите е създаден така, че да вдъхновява и учи децата на истински стойностните неща от живота – закрила, любов и грижи, като същевременно приказките са изпълнени със забавни приключения.

С красивите си илюстрации и омагьосващи приказки лимитираната серия на NIVEA Crème има за цел да осигури още много вълшебни моменти за родители и деца!

Вижте как на: http://www.nivea.bg/fairytales-SOS

Коментирай