Здраве и красота

Как да свалите до 11 килограма за месец?

С помощта на овесени ядки

06.05.2015г. / 08 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В забързаното ежедневие често нямаме време да се храним здравословно. Лятото наближава, а ние искаме да изглеждаме в добра форма. Как да го постигнем? Движението и начина на хранене са от съществено значение.

Спортувайте два или три пъти седмично, опитайте се да ограничите газираните напитки, рафинираните храни и сладкишите. Споделяме една здравословна рецепта с овесени ядки, която при стриктно спазване, спорт и здравословно хранене, може да ви помогне да свалите до 11 килограма в рамките на един месец.

Свързани статии

С нея не само ще свалите част от излишните мазнини, но ще подобрите състоянието на кожата, косата и функцията на червата.

Необходими съставки:

  • 5 супени лъжици овесени ядки
  • 5 супени лъжици вода
  • 1 супена лъжица прясно или кисело мляко
  • 1 чаена лъжичка мед
  • 5 сурови орехови ядки

Начин на приготвяне:

От вечерта овесените ядки се заливат с хладка преварена вода. На сутринта към тях се добавят останалите съставки и се разбъркват добре. Кашата се приема за закуска. Важно е старателно и бавно да сдъвквате закуската.

След това в рамките на три часа не се приемат никакви храни и напитки (освен вода). Не забравяйте обядът да включва свежи зеленчуци, парче печено месо. Следобедната закуска да е плод или шепа сурови ядки, а за вечеря хапвайте пролетна салата или кофичка кисело мляко.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
Свободно време