Здраве и красота

Хиляди крака избраха…

... да бъдат щастливи през лятото!

26.05.2015г. / 14 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: SNB

Снимка: SNB

Сигурно си мислите, че едва ли краката Ви могат да се усмихнат. Да, но със сигурност могат да помрачат Вашето щастие. Не е приятно да скъсате копринените чорапи, които вчера си купихте с грубите си пети, докато ги обувате или да се чувствате дискомфортно пред мисълта, че трябва да събуете обувките си, когато отивате на гости.

Затова следвайте съветите на професионалистите от „Стар Нейлз – България“ за красиви и щастливи крака, които няма да помрачават настроението Ви.

Посещавайте поне веднъж месечно своя педикюрист.

Истината е, че колкото и добре да се грижите за краката си у дома, професионалистът разполага с опита, познанията, продуктите и инструментите, с които да обработи и почисти кожата от вроговените натрупвания така, както вие никога няма да успеете. Само професионалист може да обработи достатъчно добре следите от стари мазоли и дебелите натрупвания от мъртва кожа без да Ви навреди. И, разбира се, той далеч по-добре от Вас ще се справи с почистването на кожичките, оформянето на ноктите, нанасянето на лак и отчитането на проблем, ако имате такъв, за който ще получите и съвет как да го решите.

Ексфолирайте кожата на краката и стъпалата си поне веднъж седмично със скраб.

Превърнете този ритуал в удоволствие и във време, което отделяте за масаж на стъпалата, които Ви носят през целия ден в ниски или високи, в удобни или неудобни обувки.

Истинска наслада за сетивата ще Ви достави Захарен скраб с масло от какао и растителни масла на SNB. Той осигурява висока степен на ексфолиране и почистване на кожата на краката и ходилата от мъртви клетки с помощта на комбинация от рафинирана и кафява захар. Вложеното какаово масло овлажнява и омекотява кожата и подобрява нейната еластичност.

Цялостната добре балансирана маслена основа на скраба дава възможност за продължителен масаж с малко количество, а сладкият аромат на шоколад и кокос създава усещането, че поднасяте истински десерт на краката си. Ако чувството Ви хареса, след отмиването на скраба, може да нанесете от краката до шията си Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло на SNB със същото ухание.

Изберете си подходящ хидратиращ и подхранващ крем за крака. Задължително! Особено ако предпочитате да ходите с чехли или сандали, нанасяйте овлажняващ и подхранващ крем за крака два пъти дневно.

Препоръчваме Ви Подхранващ крем за крака с бадемово масло на SNB – професионален продукт, обогатен с натурално бадемово масло.

Мощна комбинация от овлажняващи компоненти подобрява еластичността и повишава хидратацията на кожата на краката и ходилата. Вложените бадемово масло и ланолин подхранват в дълбочина, а екстракт от прополис и билков комплекс осигуряват дълготрайна защита и усещане за свежест. Уханието на горчив бадем оставя нежен ароматен финиш.

Дори и при най-малкото съмнение, че имате гъбички по ходилата, между пръстите или по ноктите, вземете мерки. За ходилата и зоната между пръстите започнете прилагане на Противогъбичен крем за крака с клотримазол на SNB сутрин и вечер върху предварително почистената и подсушена кожа на краката и ходилата. Той е клинично тестван и дава добри резултати в превенцията и борбата с гъбични инфекции в начален стадий.

В състава му са вложени клотримазол, който има бързо и ефективно противогъбично действие, бергамотово масло, което действа антисептично, успокояващо и дезодориращо и метил салицилат, който действа противовъзпалително. Продуктът обновява и подобрява общото състояние на кожата, нейната еластичност и хидробаланс.

Ако имате съмнение за гъбички по ноктите, прилагайте Козметичен противогъбичен лосион с клотримазол на SNB отново два пъти дневно. Клотримазол и бергамотово масло са активни съставки и в този продукт.