Здраве и красота

Трикове за перфектен маникюр

Бъдете красиви това лято

25.06.2015г. / 16 26ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Лакирането на ноктите така, че да се постигнат перфектни резултати, може да бъде много сложна задача.

Когато към нея се добави и желанието ни за поставяне или изрисуване на декорации, усещането е, че трябват професионални специализации и поне няколко години работа в тази сфера.

За щастие съществуват няколко трика, които правят задачата значително по-лесна и дори приятна.

Първият опит, че даже вторият и третият са най-трудни, но това е основно заради свикването с техниката.

След това всичко започва да се случва машинално и дори няма да усетите кога станахте дамата с най-красив маникюр сред всичките си приятелки.

Ето стъпките към добрия краен резултат.

Свързани статии

1. Вазелин

Разтрийте вазелин в кожата около ноктите си, преди да започнете да ги рисувате или да поставяте декорация. Това ще попречи на попадането на лак върху кожата и трудното му премахване след това. В момента, в който сте готови, просто избършете или оставете да хидратира пръстите.

2. Основа

За да накарате цвета на вашия лак за нокти да изпъкне, заложете на добра основа. За целта нанесете един слой бяло и след като изсъхне, повторете с желания от вас нюанс. Ще се изненадате от ефекта, който ще постигнете.

3. Два цвята

Използвайте лента, за да комбинирате два цвята върху ноктите си. Първо изберете внимателно нюанси, които ще си отиват един до друг. Нанесете по-светлия върху всеки нокът, оставете да изсъхне и запечатайте с топ лак. След това залепете две ленти тиксо върху върховете така, че да преминават през центъра и да се събират в горната част. Нанесете по-тъмния цвят и спокойно минете и през лентата. След като изсъхне, отлепете и завършете с топ лак. Можете да експериментирате с декорациите, като просто поставяте тиксото под различни форми.

Коментирай