Здраве и красота

Красиви мигли без спирала? Определено

Как да постигнем този ефект?

02.07.2015г. / 11 00ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Красивите мигли винаги са били един от малкото начини да променим значително визията си.

Всички сме виждали какъв невероятен ефект има само едно поставяне на спирала и как мигновено се забелязва от околните.

Проблемът с този тип козметичен продукт е, че изисква определено внимание при нанасянето. Едно грешно движение и може да се наложи да изчистим всичко и да започнем отначало. Дори и несъзнателното мигване нанася черни точки върху клепача, които трудно се почистват и лесно се размазват.

Друг момент със спиралата за мигли е фактът, че си трябва и време – не става просто да минем с четката и веднага да излезем.

Професионалните гримьори споделят, че са необходими поне шест повтаряния при поставянето на пластове. Принципът е следният – нанасяш, чакаш да изсъхне и след това отново нанасяш.

Тази техника може да дава добри резултати, но определено невинаги е начинът, по който искаме да инвестираме своето време.

Представяме ви лесен начин, с който само с едно нанасяне да постигнете тъмни и изразителни мигли.

Свързани статии

1. Първа стъпка

Върху малко гребенче нанесете малко количество черна очна линия по цялата дължина. Можете да използвате инструмент за оформяне на вежди, но е задължително зъбците да са малки, а разстоянието между тях също.

2. Втора стъпка

Срешете миглите внимателно и внимавайте да не слепите косъмчетата едни за други. С преминаването на гребенчето, освен, че разделяте и оформяте, нанасяте тъмната очна линия, която ги втвърдява и задържа по начина, по който сте задали.

3. Трета стъпка

Използвайте извивачка за мигли, за да засилите ефекта на мистичен поглед и изчакайте да изсъхне добре.

Коментирай