Здраве и красота

Нестандартните червила на лятото

Странни цветове сред тенденциите

05.07.2015г. / 08 00ч.
Криси Табачка
Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако има една дума, която да опише актуалните тенденции за това лято в червилата, то тя със сигурност е „експеримент“.

Козметичната индустрия дава свобода на въображението и ви подтиква да се замислите сами за себе си дали се осмелявате да стигнете границите на своята визия.

Няма нужда да споменаваме безбройните предимства на червилата и тяхното положително влияние върху визията – това е ясно.

Това, върху което трябва да се концентрираме е разнообразието от наситени палитри и нюанси, между които можем да избираме този сезон.

Представяме ви най-нестандартните и същевременно красиви цветове, с които да съберем погледите точно там, където винаги сме искали – устните.

Свързани статии

1. Праскова

Буквално сочният нюанс на наситена праскова е на първо място сред тенденциите за лятото. Този цвят върху устните напомня само и единствено на лежерна и бохемска почивка в духа на тропически плажове. Готови сме да влезем в настроение за ваканция!

2. Мандарина

Това е един от цветовете, който като че е създаден за лятото. Ако харесвате прасковата за през деня и смятате, че е идеален за плажа, то вечер е време да внесете малко „драма“ с дъх на неон. Цветът на ярка мандарина е изключително красив, особено ако е в комбинация с лек златист загар на кожата.

3. Портокал

Портокаловият цвят е една идея по-светъл от мандарината. Забавният нюанс е подходящ за една идея по-семпли дами, които все пак искат да бъдат неотразими в парти вечерите. Желателно е да не комбинирате с допълнително драма където и да било – оставете очите само със спирала за мигли.

4. Яркочервено

Вечната класика никога не излиза от мода! Това лято наблюдаваме силното присъствие на яркочервеното – една тенденция, която замени тъмните пигменти от студените зимни дни, за да внесе топлината обратно в дните ни.

5. Лилаво

Този цвят може да ви се стори твърде нестандартен в началото, но постепенно ще свикнете с него и ще го заобичате. Имайте предвид, че е задължително да подберете със специалист точния нюанс за вашата кожа и коса. Можете да започнете от пастелно и да засилвате до патладжан, докато не откриете цвета, създаден за вас.

Коментирай