Здраве и красота

Тайната на София Вергара за кожа без целулит е разкрита

Новият революционен апарат е вече и у нас

11.07.2015г. / 08 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: фейсбук Sofia Vergara

Снимка: фейсбук Sofia Vergara

Тя е секси, красива и има невероятна фигура. София Вергара е холивудска актриса от колумбийски произход и е една от нашите любимки на червения килим. Екипът на Az-jenata.bg с интерес следи всяка нейна изява, съвети за красота.

Преди месеци попаднахме на една нейна снимка в Instagram, на която се вижда как Вергара се е излегнала удобно, докато специалист и прави антицелулитна терапия с революционен апарат в борбата с излишните мазнини и портокаловата кожа.

Веднага бяхме заинтригувани да разберем повече за тази грижа и тайно се надявахме този нов апарат да дойде и у нас в салоните за красота, за да можем да се почувстваме като холивудски звезди. За щастие първият медицински апарат за трайно премахване на целулитаVenus Legacy е достъпен вече и за българските жени.

                                София Вергара по време на антицелулитната терапия

Как работи и какво да очаквате от процедурите с него? Екипът ни имаше уникалната възможност да се довери на грижите на апарата в салон Murphy. Това, което видяхме като резултат още след първата процедура, надмина всички наши очаквания. Пробвали сме ръчни антицелулитни масажи, както и терапии с други уреди, но този определено постига няколко ефекта в едно – трайно премахване на целулита, оформяне, повдигане и стягане на кожата.

И така, също като София Вергара се настанихме удобно на кушетката, легнали по корем. Обработвахме дупето и бедрата. Най-напред нанесоха върху кожата ни малко количество глицерин, след което уредът започна да действа върху нашите мастни депа.

Една процедура трае 30 минути, като първоначално се обработва едната зона (в случая при нас едното бедро), а следващите 15 минути – втората зона. Усещането е приятно, може да се отпуснете спокойно, без болка и дискомфорт. След първите няколко минути започнахме да усещаме как тъканта се загрява. Това се получава, защото мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта от вътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки.

Увеличава се FGF-2 хормонът, триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита. Минаха 15 минути и решихме да видим каква е разликата между бедрото, което бе подложено на терапията и другото, което все още не бе масажирано.

Когато се погледнахме в огледалото, първата ни реакция бе „Уау!“. Целулитът бе по-малко видим, дупето повдигнато, контурът на бедрото намален. След още 15 минути ние се чувствахме по-красиви, защото знаехме, че имаме по-малко целулит. Тайната за перфектна фигура на София Вергара бе разкрита. Притежавахме нова революционна грижа, която ще елиминира завинаги портокаловата кожа.

Часове след процедурата кожата бе леко зачервена, но изключително мека. Посъветваха ни в рамките на няколко дни да не консумираме мазни и преработени храни, както и газирани подсладени напитки. На следващия ден след процедурата, усещахме леко напрежение в бедрата, сякаш имаме мускулна треска, но кожата не бе зачервена, а ефектът върху целулита бе още по-забележим.

Бяхме сигурни, че след седмица (добре е да минат поне 5 дни до следващата процедура) отново ще посетим салона за красота за втора антицелулитна терапия.

Със сигурност имате куп въпроси, затова бързаме и да ви отговорим.

Апаратът комбинира три модерни технологии, които го правят уникален – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита и отпуснатата кожа.

Видими резултати ще забележите още след първата процедура.

В зависимост от типа целулит ще са ви необходими между 3 и 8 процедури, но това се договаря допълнително след консултация със специалист, тъй като всеки целулит се повлиява различно.

Антицелулитната терапия позволява да се обработва всяка една част от тялото, без гърдите.

Няма странични ефекти и това е един безопасен начин да:

  • редуцирате целулитните депа
  • неинвазивно да оформите тялото си
  • видимо да намалите обиколките в третираните зони
  • стимулирате производството на колаген и еластин в кожата
  • стегнете и изгладите кожата

Но процедурите не са подходящи за бременни и кърмещи жени, хора, които страдат от диабет, хепатит, чернодробни заболявания и други. Ефектът от процедурите може да се задържи повече от 18 месеца, но тук не бива да забравяте, че начина на хранене и спортът също са ключов фактор.

Подарете си красиво и стегнато тяло и кожа без целулит с тайната на София Вергара!

Снимка: Instagram


Коментирай