Здраве и красота

Влез във форма за 14 дни!

Лесна диета без гладуване

07.10.2015г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Перфектната фигура невинаги изисква строги диети, в които основно правило е гладуването. Днес споделяме 14-дневен хранителен режим, който е богат на всички важни витамини, минерали, фибри, протеини.

Той не само, че няма да ви кара да се чувствате гладни, но и ще ви помогне в рамките на две седмици да влезете във форма. Разрешава се консумацията на чай, кафе и вода. Избягвайте подправките и овкусявайте салатите само с пресен лимонов сок. Запишете си режима.

Ден първи: За целия ден се разрешава консумацията на 2-3 твърдо сварени яйца, плодове и зеленчуци в неограничени количества. Ако си приготвите зеленчукова салата, овкусете я само с лимон.

Ден втори: Консумира се 1 литър айрян без сол и 500 грама извара с ниско съдържание на мазнини. Може да ги разпределите на 5-6 малки хранения.

Ден трети: Пресни плодове и зеленчуци, колкото ви се хапват, като е много важно на храненията да не се комбинират плодовете. Яжте един вид плод и също така, не го комбинирайте със зеленчук. Освен плодовете са разрешени и литър айрян без сол или литър пресен плодов сок.

Ден четвърти: 500 грама пилешко месо или риба, печени или варени и 1 литър айрян.

Ден пети: Пресни плодове и зеленчуци, колкото ви се хапват.

Ден шести: 400-500 г извара и 2 кофички кисело мляко.

Ден седми: Пресни плодове и зеленчуци, колкото ви се хапват.

Коментирай