Здраве и красота

Николета Лозанова сподели тайната на гладката си кожа

Плеймейтката се довери на най-бързия диоден лазер

26.01.2016г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Николета Лозанова

Николета Лозанова

„Как да не се похваля, че не ми остана косъмче по тялото, като вече мога да си правя лазерна епилация целогодишно и да не се отказвам от солариума. С най-бързия диоден лазер Elysion изобщо не боли и може да се прави върху тен“. Това написа в страницата си във Facebook плеймейтката Николета Лозанова.

Тя сподели тайната си за гладка кожа без нито едно косъмче, като публикува секси снимка от процедура с диодния лазер в студио за красота Dupissima. Снимката, на която Николета е само по хавлия и очила за лазерна процедура, събра над 1200 лайка и над 30 коментара.

Всъщност Николета отскоро се подлага на процедури с този лазер, тъй като той е съвсем нов за българския пазар. Студиото е едно от първите в страната, които разполагат с тази иновативна технология.

Какво представлява процедурата с Elysion?

Това е единственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Досега лазерна епилация се препоръчваше само през есенно-зимния сезон, когато кожата се излага по-малко на слънце. Съществуваше опасност от образуване на пигментни петна след такава интервенция.

Но новите технологии вече елиминират рисковете от изгаряния и пигментации. Освен това диодният лазер е й много бърз. Една процедура на подмишници, например, трае около 2 мин. Бързината, с която апликаторът минава по кожата има и друго предимство – прави процедурата напълно безболезнена.

Премахването на окосмяването става по селективен начин, като се атакува пигментът на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси. Те причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата. Процедурите с най-бързия диоден лазер позволяват ефективното премахване на космите от всички окосмени зони по тялото, дори и от най-чувствителната кожа на лицето, като над и около горната устна или брадичката.

Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите. Ефектът идва веднага след първата процедура, но за задържането му е необходимо да се направят между 6 и 8 процедури. Процедурите се правят веднъж на 30-40 дни.

„Отзивите на нашите клиенти в салон Dupissima са изключително положителни, касаещи постепенното подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, а резултатът е дълготраен“, казва собственичката на салона Тяна Пресолска.

Поради тази причина в него се организират отворени дни на лазерната епилация от 25 до 31 януари. По време на тези дни всеки, който си закупи пакет от три процедури, получава четвъртата безплатно. Пък и не се знае, може и Николета Лозанова да е там.

Коментирай