Здраве и красота

Тайната на красивия тен

Подгответе кожата за лятото с продуктите на SNB

28.04.2016г. / 08 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нямате търпение лятото да дойде и топлите му ласки да дарят кожата ви с прекрасен тен? Не бързайте! Имате около месец време, в което първо трябва да се отървете от мъртвите клетки и да стимулирате възобновителните процеси. Така ще бъдете сигурни, че лятото ще Ви зарадва с красив и равномерен тен. Стъпките са две – ексфолиране и хидратация.

Новият 365 Боди скраб с чай от арония на SNB, който допълва Серия 365, нежно почиства повърхностния слой на кожата от мъртвите клетки. Можете да го използвате както за ексфолиране на ръцете, така и за цялото тяло. Органични частици на 100% натурален чай арония и фин абразив натриев бикарбонат нежно ексфолират и оставят кожата по-гладка и мека. След отмиване по нея остава деликатен флорално-плодов аромат.

За дамите които харесват по-високата степен на ексфолиране, препоръчваме Скраб за ръце и тяло Tea Time. Той е перфектната комбинация между захар и сол с добавено масло от шеа. Едрите захарни зърна първоначално отстраняват по-грубите натрупвания от мъртви клетки по кожата, докато фината сол нежно довършва пилинговия процес. Вложеното масло от шеа стимулира възобновителните процеси, подхранва кожата и подобрява нейната еластичност.

Независимо кой от двата скраба ще изберете, е добре да знаете, че препоръчителната честота за използване на ексфолианти е веднъж-два пъти в месеца. Завършете разкрасителната процедура с обилна порция овлажняващи, подхранващи и успокояващи съставки. Препоръчваме ежедневно да я радвате с Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло.

Формулата му е обогатена с екстракт от алое вера и комплекс от хидратиращи съставки, които овлажняват и успокояват кожата. Витамин Е и специални емолиенти допълнително я подхранват и подобряват нейната еластичност и хидробаланс. Приятният аромат на шоколад и кокос превръщат нанасянето на този крем в истинско удоволствие за сетивата.

Още бюти изкушения можете да откриете на www.starnails.bg

Коментирай