Здраве и красота

Летен маникюр с фрути акценти

Красиви и свежи идеи

30.06.2016г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лятото е сезонът на плодовете. Не само се наслаждаваме на вкуса им, но ги добавяме под една или друга форма във визията си. Какво ще кажете за маникюр с фрути декорация? Споделяме три красиви идеи, които може да се опитате да направите върху ноктите си.

Направете си ананасови нокти. Ще ви трябват жълт лак, бяла, кафява и зелена боичка за рисуване, чиито четчици са много фини. Нанесете база за лак и два слоя от основния цвят. След като изсъхне добре поставете кафявите щрихи, а между тях по една кафява точка.

Оставете ги да изсъхнат и с бялата боичка нарисувайте тук-там няколко линии. Накрая остава да декорирате и листата на ананаса и да нанесете топ лак.

Свежестта на лимоните също е красива, когато е част от маникюра. Имате пълната свобода да избирате какви цветове лакове ще комбинирате. Най-напред нанесете базата и основния цвят лак. Необходимо е добре да изсъхнат.

След това в основата на нокътя се поставя вторият цвят лак. След няколко минути с бяла боичка за рисуване поставете и линиите, които изобразяват лимоновите парченца.

Свързани статии

За последната плодова идея ще ви трябват база за лак, основен цвят лак, лак с брокати в един или повече цветове, топ лак и фрути парченца за декорация. След като сте нанесли базата, до средата на нокътната плочка поставете основния цвят лак.

След това отгоре нанесете и брокатения и преди да е изсъхнал поставете плодовите парченца. За да се фиксират добре накрая завършете с топ лак. Красиво, нали?

Снимки: pinterest; youtube

Коментирай