Здраве и красота

Напитка за отслабване, действаща през нощта

Отслабнете магически през нощта

23.04.2022г. / 17 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Диетите са мъчителни. Пък и кой иска да спазва дълги режими на хранене. Хора сме все пак и повечето от нас си падат по малките удоволствия в живота, част от които е храната.

Но излишните килограми трябва да бъдат свалени, защото застрашават здравето ни. Как да стане това? Вече можете да се отървете от наднорменото тегло с помощта на една вълшебна напитка, която действа през нощта.

Да, вълшебството на нощта може да стане факт. Пък и кой не мечтае да се събуди просто по-слаб един ден!

Напитката, действаща отслабвателно през нощта намалява глада като едновременно с това ускорява метаболизма. Това допринася за по-бързото и лесно топене на мазнините и то когато спите! Това ви улеснява още повече, защото не се налага да се предпазвате чак толкова какво точно ядете. Както и не е нужно да гладувате. Единственото, което трябва да правите, е да не прекалявате с количествата храна.

Свързани статии

За приготвяне на една чаша вълшебна напитка:

  • Един лимон
  • 1 връзка магданоз
  • 2 лъжички канела
  • 2 супени лъжици ябълков оцет
  • 1 чаена лъжичка мед или пресен настърган джинджифил
  • стръкчета мента

Изстискайте сока на лимона. Смесете всички съставки заедно в блендер. Получава се доста свежа и наситена с аромати напитка. Пийте по една чаша всяка вечер преди лягане. Резултатите се забелязват още след втората седмица.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Мади ( преди 7 години )
Още, когато прочетох списъка от необходими продукти, ми беше ясно, че иде реч за нещо кошмарно - 2 лъжици оцет+1лимон...Но понеже съпругът ми ми го изпрати, знаейки за битката ми с килограмите, а той ме обича много, реших да проверя дали би споделил с мен това "удоволствие".Е, не!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Мади ( преди 7 години )