Здраве и красота

Код червено! Вземете си оръжие за масова хидратация

За красива и здрава кожа през лятото

25.07.2016г. / 17 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В разгара на лятото, когато „разликата“ е най-голямата прилика помежду ни, думата „червено“, често звучи болезнено. Точно там, където сте пропуснали да нанесете слънцезащита. Точно в онзи момент, в който душът след плажа, вместо да ви релаксира, ви напряга и това означава, че може би сте прекалили със слънчевите бани.

Точно в този момент кожата ви има крещяща нужда от успокояване, а след това от мощна хидратация. Следващите два дни вашето място е в сянката на чадъра, а след всеки душ ви съветваме да нанасяте овлажняващ боди лосион, крем или крем-гел.

Нашите оръжия за масова хидратация са 365 Боди лосион със сок от арония, овлажняващ крем с алое вера и урея и крем-гел за ръце и тяло от серия Лятна грижа.

365 Боди лосион със сок от арония ще промени представите ви за този вид продукти. Дали заради факта, че съдържа свеж сок от арония или заради нещо друго, кожата го изпива мигновено до последната нанесена капчица. Лосионът интензивно овлажнява и регулира съдържанието на влага в нея.

Подобрява тонуса и външния ѝ вид. Осезаемо само след няколко нанасяния кожата е видимо по-мека и еластична. Ароматната композиция на боди лосиона оставя деликатен плодов финиш и имате от това удоволствие цели 200 мл в удобна за употреба опаковка.

Не по-малко добър хидратиращ ефект има Овлажняващ крем с алое вера и урея 300 мл на SNB Professional. Първото, с което кремът пленява, е изкушаващо вкусният аромат на шоколад и кокос.

След това е нежната кремообразна текстура, която се разлива при допир с кожата, за да попие мигновено в нея и да я хидратира в дълбочина, благодарение на включените в състава алое вера и комплекс от мощни хидратиращи съставки. Витамин Е и специални емолиенти подхранват кожата и подобряват нейната еластичност.

И не на последно място Ви препоръчваме Крем-гел за ръце и тяло Магнолия или Крем-гел за ръце и тяло Виолетки. Впечатлени сме от богатия овлажняващ коктейл от съставки, които утоляват жаждата на кожата.

В състава на Крем-гела са включени глицерин, урея, хиалуронова киселина, алантоин и акуаксил, както и масло от шея, което подхранва и подобрява еластичността. Със сигурност няма да сгрешите, ако се въоръжите с един от тези в дамската си чанта след плажа. Компактната и удобна опаковка от 30 мл заема малко място, но ви гарантира голяма доза хидратация.

Ако сте любопитни с какво още можете да поглезите красотата си, посетете www.starnails.bg

Коментирай