Здраве и красота

Здрава, млада и жизнена кожа с кремовете на Dr.Krahtova, MD

Максимално ефективни продукти в борбата срещу стареенето

25.07.2016г. / 18 02ч.
Михаела Лазарова
Кремовете от козметичната серия Dr.Krahtova, MD

Кремовете от козметичната серия Dr.Krahtova, MD

Искате здрава, млада и жизнена кожа? Най-доброто решение за вас са кремовете от козметичната серия Dr.Krahtova, MD. Продуктите са резултат на дългогодишна работа на екип от лекари-дерматолози, пластични хирурзи, технолози, биолози и химици водени от Д-р Катрин Крахтова с една-единствена цел, създаването на иновативна формула.

Тя съдържа в себе си разнообразие от съставки от цял свят, които балансирани помежду си да създадат продукт максимално ефективен в борбата срещу стареенето и поддържането на една здрава, млада и жизнена кожа.

Кремовете са подходящи както за хора, използващи средствата на естетичната медицина и естетичната хирургия, така и за клиенти/пациенти, които разчитат само на козметичните продукти.

Самата д-р Крахтова е безспорен авторитет в българската дерматология и естетична медицина, като е един от първите български лекари, посветили се на тази специалност. Има специализации по естетична медицина в Бейрут, Москва, Тулон, Виена, Рим, лазерна липолиза в Париж, генетични разработки (ДНК тестове) в Лондон.

Д-р Крахтова е член на Френската Асоциация по Естетична Медицина. Международен обучаващ лекар.

Продуктите на Д-р Крахтова вижте на сайта http://drkrahtova.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ева ( преди 7 години )
Много добра козметика на достъпна цена. Както винаги д-р Крахтова поставя летвата високо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар