Здраве и красота

Колекция лакове за есен-зима 2016/2017

Вдъхновена от българските шевици

28.09.2016г. / 14 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: SNB Professional

Снимка: SNB Professional

Всеки народ има своите традиции и култура, а нашите са запазили своята вековна история. Българските шевици са магическият код, който винаги ще ни отличава от останалите народи. Красиво извезани на ръка, като всяка от многобройните фигури има конкретно значение и точно определено място.

Скрили в себе си истории за любов, победа, мъка и още много мистерия, днес те ни вдъхновяват по всякакъв начин, а вплетени във визията ни под една или друга форма, придават повече индивидуалност.

Днес ви представяме една българска колекция, наречена „Шевици“, която е наистина различна, не просто с различно име, а забележителна. В нея всеки лак за нокти се отличава с ромбоидна шевица върху флакона си.

Това е дизайн в лимитирано издание. Защо именно ромб? Защото ромбът заема основно място в традиционната българска шевица и е символ на земното плодородие и женското начало. Представяме ви новите четири цвята Лак за нокти SNB Professional, събрани в една по-различна, но много българска колекция „Шевици“ – за везан маникюр.

Лак за нокти „Пламена“

Едно различно червено. То е наситено, плътно, а поставено върху ноктите е завладяващо и магнетично. Червено, което носи оттенъка на женствеността, а погледите са приковани към него.

Цвят, който носи посланието на всичко онова, което означава тази багра в традиционната българска носия. И ето я „Пламена“. Истинска, завладяваща и магнетична. Този тъмночервен пастел е изтъкан от любов, традиция и красота.

Лак за нокти „Десислава“

Вижте този необикновен жълт цвят, улавящ отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Той сияе, но в никакъв случай не заслепява. Наситен жълт пастел, който носи в себе си топлина, свежест и лекота. Някога е бил пожелание за благоденствие и светлина.

Лак за нокти „Преслав“

Сложете върху себе си благородно лилаво. Винаги топло и величествено, винаги различно. Онзи лилав пастел, който липсва в богатата палитра от цветове лак за нокти на SNB Professional и за който всички питат. Вече го има, специално за вас!

Лак за нокти „Калоян“

Колекция „Шевици“ не би била пълна без величествено синьо и то точно с името Калоян. Дълго пазихме в тайна този тъмносин пастел, за да ви го представим именно сега, с тази колекция. Разкошен, царствен и необятен. Цвят, който променя не само маникюра, но и настроението.

Още цветове лак за нокти на SNB Professional можете да разгледате в нашата галерия.

Снимки: iStock; SNB Professional

Коментирай