Здраве и красота

Цветна есен със свежи парфюми

Подарете си невероятни аромати

30.09.2016г. / 15 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Avon

Снимка: Avon

Есента започва по-цветно, отколкото някога сме си представяли! И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада. В началото на годината компанията с над 130 годишен опит в козметичния бранш обяви глобалното си партньорство със световно известния дизайнер, а от края на месец септември новите аромати Avon Life вече са на пазара. Създадените от г-н Такада аромати са вдъхновени от философията му „Живей красиво!“

Вдъхновяващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати. И двата аромата си делят обща звездна съставка – виолетката – гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между изтока и запада прави ароматите толкова изтънчени и многопластови.

Дамският парфюм грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава споменът за божествен ирис и пачули.

За да се допълват перфектно, мъжкият аромат се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.

За нея:

Свеж и изпълнен с енергия, парфюмът деликатно разкрива множеството си от женствени флорални нотки с основа бял чай, за да създаде усещане едновременно за свежест и чистота. Звездната съставка е неповторимата виолетка, която добавя елегантност и изтънченост на парфюма. Водната лилия и сакурата балансират аромата за топъл и чувствен завършек, който трае през целия ден.

Топ нотки: Водна лилия, бял чай, червена ябълка

Средни нотки: Виолетка, бял божур, сакура

Основни нотки: Ирис, хибискус, пачули

За него:

Модерният и все пак уникален мъжествен аромат е съставен от изключителен букет аромати и подправки. Смели нотки на черен пипер и хвойна отварят аромата преди да разкрият сърцето – виолетка, здравец и анасон. Основата е от кедър за финален щрих.

Топ нотки: Черен пипер, хвойна, кипарис

Средни нотки: Виолетови венчелистчета, здравец, анасон

Основни нотки: Кедър, мускус, перуника

Коментирай