Здраве и красота

Коледа идва по-рано с BLACK REFAN DAY

Всички продукти на фирмата – без условия и изключения ще се продават с 20% намаление

08.12.2016г. / 11 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: REFAN

Снимка: REFAN

Българският козметичен бранд REFAN обявява 9-ти декември (петък) за BLACK REFAN DAY!

Всички продукти от богатото парфюмерийно и козметично разнообразие на фирмата ще се продават с 20% отстъпка – без изключения и условия.

Няма начин да не намерите най-подходящия подарък за себе си и за своите близки сред повече от 300 вида ухания, новите разкрасяващи и подмладяващи серии с екстракт от охлюви, с хиалурон, Витамин С, стволови клетки от гардения и роза... Да не говорим за ръчно изработените глицеринови сапуни, които толкова приличат на картини, че може да си ги сложите в рамка. А ароматните свещи ще придадат задушевност и уют на празниците у дома.

20% намаление е чудесна възможност за всички, които искат да зарадват със стилни и качествени подаръци любимите си хора, без да съсипват собствения си бюджет.

От фирмата издават, че денят на твърди отстъпки може да прерасне в уикенд, защото някои магазини на REFAN ще зарадват своите клиенти с атрактивното намаление не само в петък, но и в събота и неделя.

Списъкът на търговските обекти, както и колко дни ще бъдат част от кампанията, можете да откриете на www.refan.com.

Търсете и магазините, отбелязани с атрактивния знак за BLACK REFAN DAY.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
оооо ( преди 7 години )
Никога не съм харесвала продуктите на Refan. Понякога влизам в магазина за да помириша сапуните, които имат чудесен аромат, но като качество на продукта и опаковка са тотална нула за мен, а цените им са като на ***, да речем, както и ***, които са мноооого по - качествени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време